Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi 12 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Xiaomi 12 Pro

Кожен смартфон потребує якісного захисту. Подряпини і потертості псують зовнішній вигляд пристрою, а падіння здатні призвести до втрати працездатності. Щоб купити чохли для Xiaomi 12 Pro, не обов'язково ходити магазинами в пошуках відповідної моделі. Можна сидіти вдома та вибирати потрібний товар, а потім оформити замовлення онлайн із доставкою.

Якщо ви не знаєте, які чохли для Xiaomi 12 Pro краще купувати, тоді ознайомтеся з нашими рекомендаціями. Ми допоможемо зробити правильний вибір, щоб ваш смартфон тривалий час радував функціональністю та привабливим виглядом.

Купити чохол для Ксіомі 12 Про

Чохли на Xiaomi 12 Pro бувають двох форм-факторів: накладки та «книжки». Перший варіант прикриває торці та задню панель смартфона, другий – повністю приховує девайс. Вибір формату варто робити на основі своїх уподобань. Якщо хочете мати швидкий доступ до тачскрину та всіх функцій пристрою, купіть чохол-накладку. Але не забудьте доповнити її захисним склом. Це необхідно, щоб телефон був захищений з усіх боків.

Купити чохли для Xiaomi 12 Pro формату "книжка" рекомендуємо тим користувачам, які менш активні. Щоб прийняти дзвінок, прочитати смс або виконати будь-яку іншу маніпуляцію з пристроєм, потрібно буде відкривати "книжку". Проте телефон буде максимально захищений з усіх боків і не доведеться купувати захисне скло для екрану. Але ми все ж рекомендуємо наклеїти на дисплей хоча б захисну плівку. Це дозволить:

  • захистити екран від дрібних пошкоджень;
  • відштовхувати відбитки;
  • краще ковзати пальцем по екрану.

Як підібрати чохол для Xiaomi 12 Pro

Чохли для Ксіомі 12 Про форм-фактори «накладка» виготовляються з різних матеріалів. Найчастіше застосовується термополіуретан та полікарбонат. Перший матеріал гнучкий, за рахунок чого ефективно амортизує удари. Другий матеріал – жорсткий, тому добре захищає від дій гострими предметами. Кейси з цих матеріалів відрізняються різноманітністю забарвлень, що дозволяє кожному покупцю знайти варіант на свій смак. Якщо ви не бажаєте приховувати дизайн пристрої, тоді купіть прозорий TPU чохол для Ксіомі 12 Про.

«Книжки» виготовляються із натуральної чи штучної шкіри. Як фіксатор для телефону використовується TPU або PC накладка. Чохли-книжки мають переважно класичний дизайн. Вони вдало вписуються у діловий стиль користувача і добре виглядають з будь-якою формою одягу.

При виборі захисного кейсу зверніть увагу на додаткові функції:

  • підставка – дозволить зручно розташувати телефон на горизонтальній поверхні;
  • тримач – дозволить міцно утримувати гаджет у руці і також може виконуватись у якості підставки;
  • металева пластина – потрібна для фіксації смартфона на магнітному утримувачі, наприклад, авто;
  • візитниця – наявність кишень дозволить не лише зберігати візитівки, а й банківські картки.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

Замовити чохли для Ксіомі 12 Про можна в інтернет-магазині Armored. У великому каталозі є брендові аксесуари, які допоможуть захистити гаджет. Крім того, є інші корисні товари: навушники, зарядні пристрої, карти пам'яті, автотримачі. Ми пропонуємо вигідні умови покупки:

  • знижки для зареєстрованих клієнтів;
  • швидку доставку містами України;
  • оплату при отриманні товару чи онлайн платежем.

Оформляйте товари на сайті або телефонуйте менеджерам за вказаними телефонами. Будемо раді бачити вас серед наших покупців!

Вгору