Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Samsung Galaxy S20

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як купити чохол і не прогадати?


Покупці чохла для Samsung Galaxy S20 має передувати низка відповідей на такі питання:

Якого формату кейс мені потрібен?
Як я буду використовувати аксесуар?
З чим я його буду комбінувати?
Відповідь на перше питання може бути двох варіантів: накладка або чохол-книжка. Кейс формату накладка прикриває тільки торці і задню панель смартфона. «Книжка» має спеціальну панель, яка прикриває екран. Якщо ви - активний користувач і вам потрібен безперебійний доступ до тачскріну смартфона, тоді вибирайте накладку. Якщо часто носите гаджет в сумці або кишені з іншими предметами, то віддайте перевагу «книжці».

Відповідаючи на друге питання, подумайте, які функції, крім захисних, вам потрібні. Шкіряний чохол «книжка» і деякі накладки здатні трансформуватися в підставку. Ця опція зручно при перегляді відеоконтенту, читанні електронних книг, спілкуванні по відеозв'язку. Якщо ви любите активний відпочинок де-небудь в гірській місцевості або просто за містом, то протиударний чохол для Samsung Galaxy S20 може врятувати в самих непередбачених ситуаціях.

Третє питання передбачає роздуми про те, що мені крім чохла ще потрібно, під який стиль одягу я його буду використовувати. Якщо ви не хочете приховувати дизайн свого гаджета, то прозорий TPU чохол - кращий вибір. Якщо ви віддаєте перевагу діловий стиль в одязі, тоді купите фірмовий чохол зі шкіри, який доповнить ваш образ.

Крім чохла, вам знадобиться скло або захисна плівка. Комбінування кейса з екранним протектором забезпечить повноцінний захист смартфону. Плівка ефективно захищає від подряпин і потертостей, скло - від ударів. Наявність олеофобним покриття відштовхує відбитки і сприяє легкому ковзанню пальця по тачскріну. Шар анти-відблиск дозволить нейтралізувати відблиск сонячних променів або яскравого світла, коли ви захочете прочитати смс або переглянути графічне зображення.

Активному користувачеві смартфоном не зайвим буде придбання навушників / гарнітури, автомобільного утримувача, зовнішнього акумулятора. Всі ці аксесуари в великому асортименті представлені в інтернет-магазині armored.com.ua. Замовляйте кілька товарів одночасно, щоб заощадити на доставці.

Вгору